Samovolny potrat

Dobry Den,byla jsem na gynekologii kvuli vytoku,predepsali mi Entizol,brala jsem ho pravidelne a v pribalovem letaku se pise ze by se lek nemel uzivat v 1.trimestru tehotenstvi.Muze zpusobit samovolny potrat?Menstruace se mi zpozdila o 10dni a kdyz se dostavila silne jsem krvacela ale bez jakychkoliv bolesti.Muze probehnout samovolny potrat bez bolesti?Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

dobrý den, teoreticky ano, mohl to být potrat nebo důsledek proběhlé infekce.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: