Samovolný potrat

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda mohlo dojít k samovolném potratu. S přítelem se snažíme o miminko a tento měsíc jsem dostala se zpožděním 12 dnů, normálně ji mívám celkem slabou a bez jakýchkoliv bolestí. Než jsem ji dostala začala mě bolet prsa a měla jsem křeče v podbřišku, které stále přetrvávají a menstruace je velice silná. Těhotenský test jsem zkoušela týden po vynechání, ale byl negativní. Měla bych navštívit lékaře? Děkuji

Odpověď odborníka:

Pokud je menses silná a máte křeče v podbřišku je vyšetření včetně ultrazvuku rozhodně vhodné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: