Samovolný potrat ?

Dobrý den, mám takový dotaz. Měla jsem mírné podezření, že jsem těhotná (test sice byl negativní, ale nic není jisté atd,...) a teď jsem kvůli dovolené vynechala 7mi denní pauzu u antikoncepce a i přesto jsem nejprve začalo špinit a začal ze mě vycházet takový krvavý hlen s krví .. Trvá to cca 2 dny, může se jednat o samovolný potrat ? Přišlo to den před očekávanou 7mi denní pauzou, jak jsem ale řekla, tu jsem vypustila. .. Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pravděpodobně to neznačí samovolný potrat. Spíše to bude špinění, které se může objevit, pokud užíváte antikoncepci bez pauzy.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: