Samovolný potrat

Dobrý den, dne 25.8. jsem byla na RCUI pro missed ab, DG: missed ab in grav.hebd.9. Po dnešní kontrole u svého lékaře tak krevní obraz i ultrazvuk dopadl dobře. Byla mi doporučena antikoncepce Jangee 0,02 mg 28. Chtěla bych se zeptat,zda je pravdu nutné brát antikoncepci a zda se musí čekat na další těhotenství půl roku,není to dlouhá doba po zákroku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepci samozřejmě brát nemusíte, pokud nechcete. Nicméně vyčkat s dalším těhotenstvím byste měla, a to nejméně 3 měsíce.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: