Samovolný potrat?!

Dobrý den, poslední měsíc mě trápí bolesti v levé oblasti podbřišku a srovnala bych je přesně s takovými, které mívám před menstruací. Žiji sportovně a nikdy jsem nepociťovala silné bolesti ani jiné další příznaky. Často trpím na vaginální mykozy a to dodržuji všechna hygienická pravidla (bavlněné prádlo, intimní mýdla, občas proplach rosalgin) Co mě ale znepokojuje je podivný výtok čiré nebo bělavé barvy velmi řídké konzistence až skoro vodnatý a je velmi nepříjemný a pokud si rychle nevyměním prádlo, začne lehce zapáchat. Přichází jako "vlna" úplně nečekaný a prostě přivalí se a pak zase delší dobu nic a po třech hodinách zase...dnes jsem šla na malou a když jsem se otřela, na papíře byla jakási podivná krevní konzistence, jako hlenovitá s krvavými naružovelými nespecifikovatelnými malými kousky (přirovnala bych to ke tkáni než ke krevní sraženině, která bývá typická pro menstruaci) Bolest v podbřišku neustává a je tupá, občas cítím i nepříjemný tlak v bedrech. Včera se mi navíc výtok změnil do hnědé barvy. Jinak paní gynekoložka mi předepsala HA Vreya a tu teprve zkouším, mám ji jen měsíc. Předtím jsem měla milligest a triminulet. Jinak v září mi ve stěrech našli streptokoka, který se tam ocitnul v souladu s mými četnými angínami. Na ten jsem použila Lomexin krém, který mi ale dokroka dala na mykozu. Na výsledky ohledne toho streptokoka jsem už nevolala, protože Lomexin pomohl a já myslela že v těch stěrech bude zase jenom nějaká ta zlobivá kvasinka. O streptokovi jsem se dozvěděla až při páteční kontrole, protože jsem si v to září nezavolala. Nemám vůbec žádné ponětí jestli je to co se mi teď děje čistě hormonálního původu, nebo se mi podařilo nechtěně otěhotnět i při užívání HA a teď na to tělo takto reaguje, či jde o nějaký zánět dělohy apod. Doktorka mi ted předepsala POLYGYNAX na 12 denní léčbu a přijde mi, že můj stav to nijak nelepší - (3. den) Mockrát děkuji za Vaši odpověď a doufám že Vám můj popis nějak postačí a odhalíte v tom třeba něco víc. Jsem v koncích, paní doktorka mi nebyla schopná nic říct a to mě dohnalo sem. Hezký den, Alice.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud máte bolesti v podbřišku a nastavená terapie vám nezabírá, zajděte opět ke své lékařce. Jen při vyšetření lze zjistit příčinu vašich obtíží.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
ne planovani tehotenstvi | Od: lucie | 9.11.2015 23:21
Mam dotas jsem tehotna 6 tyden a boly me podbrisku na
pravo ne celej tyden slabe krvacim posledni mensicky sem
mela 28.9 a po mesickach sem.mela styk 8.10 a.mesicky
sem mela mit 26.10 jsou nake prasky na potrat dalsi di
Te si dovolit nemuzu ja a muj partner to chce me dat pryc
existuje na jak pilulka dekuju lucie

reagovat
re:ne planovani tehotenstvi | Od: uLékaře.cz | 10.11.2015 11:03
Dobrý den, děkujeme za dotaz. Avšak aby Vám lékař
mohl odpovědět, poprosím Vás, abyste dotaz
zkopíroval a vložil jej přímo do poradny na těchto
stránkách:http://www.ulekare.cz/poradna-
rozcestnik.
V poradně se Vám bude lékař věnovat.

Děkujeme a doufáme, že vše bude v pořádku.
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: