Samovolný potrat

Vážená paní doktorko, před měsícem jsem prodělala samovolný potrat zhruba ve 3 tt, vše proběhlo v pořádku. Chtěla jsem se zeptat zda je běžné, že má menstruace 29 den poté je velice slabá (spíše špinění s kousky sražené krve) již 4 den, nevím zda mám navštívit lékaře. Děkuji a přeji Vám pěkný den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud nemáte současně jiné obtíže, takový průběh menstruace lze považovat za zcela normální.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x