Samovolny potrat

Dobry den, v den sveho odletu do USA jsem mela dostat svuj pravidelny cyklus, ale nedostala cekala jsem 3 tydny a po trech tydnech se dostavily na prvni pohled zcela normalni mesicky, ale pouze na jeden den. Stale jsem tady a tak nemohu zajit k lekari, myslite, ze je to ovlivnene pouze zmenou prostredi? Moc dekuji

Odpověď odborníka:

Milá Sáro, kupte si těhotenský test. Je možné, že by se vám menstruace rozhodila z nějakého důvodu, ale bylo by dobré zjistit, zda nejste těhotná. Pokud by jste těhotná nebyla, tak můžete vyčkat zda se cyklus upraví a pokud by jste měla obtíže - bolesti, nadměrné krvácení, mdloby a pod, tak budete muset zajít k lékaři co nejdříve. Mějte se hezky.

MUDr. Barbora Müller
MUDr. Barbora Müller

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Nemocnice Ostrov

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: