Sanca na otehotnenie

chcela by som sa spytat aka je sance ze mozem byt tehotna ked som si vzala po nechranenom styku tabletku od lekara. Mala som ju po priblizne 20 hodinach po styku no je tam pisane ze nepusobi ked som uz tehotna. Ako rychlo moze clovek otehotniet? mozem byt tehotna do tych 20 hodin? mam 28 a mam uz dve deti no neplanujeme teraz dalsi. Dakujem za odpoved Lucik

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud mluvíte o Postinoru nebo Escapelle, které jste užila 20 hodin po pohlavním styku, riziko otěhotnění je malé. Není nulové, účinek těchto tablet není 100%, i když se užijí ve stanoveném limitu 72 hodin. Za 72 hodin není ještě oplodněné vajíčko uhnízděno v děložní stěně.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x