Šance na otěhotnění

Jak velká je šance na otěhotnění po pokračování v sexu s plným kondomem? Penis neochabnul natolik, aby se kondom zhrnul. Mám se obávat? Diky za odpověď

Odpověď odborníka:

Michale, důležité je vědět, zda se kondom protrhl. Z vašeho popisu vyplývá, že nedošlo ke shrnutí kondomu a zřejmě se tedy ani neprotrhl, po té je riziko otěhotnění minimální, na 2. straně však neexistuje žádná antikoncepční metoda,která by vás proti nechtěnému početí ochránila 100%, čili provozujete-li sex se ženou, teoretická šance na oplodnění je vždy i přes volně dostupné antikoncepční metody.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Články: Deset příčin chronického průjmu, které nesouvisí s infekcí
Průjem máme párkrát do roka...
Vyšetření děložního čípku
Články: Vyšetření děložního čípku
Vyšetření děložního čípku...
O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Články: O domácím násilí aneb s psychopatem se prostě nelze dohodnout
Domácí násilí má pro ženu a...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Jak zatočit s rýmou: zkuste recepty našich babiček i nejnovější trendy
Cirhóza jater
Články: Cirhóza jater
Cirhóza, lidově ztvrdnutí...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kolposkopie
Články: Kolposkopie
Kolposkopie je...
Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Články: Zlepšete hojení pooperační rány pomocí Hemagelu
Ať už vaše operace dopadne...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: