Sance opet chodit

Dobry den, pritel utrpel pri padu ze strechy poraneni patere - posunuty 6 a 7 krcni obratel. Zpevnovali mu to prednim vstupem a za tyden vzadu. Operace probehla v poradku. Pritel po operaci nohy trochu citil, pri padu ne. 2mesice byl na Spinalni jednotce, kde se citlivost jeste vic zlepsila. Nyni je lecen v rehab.ustavu Kladruby je tam mesic a uz zacal pomalu hybat prstama u nohou a i nartem, obcas uz i lytkem hne.Obcas ho nohy mravenci a boli. Dokonce se mu vratilo curani-predtim cevkoval, nyni cura uz sam. Diagnoza lekaru je pry spasticka paraplegie. Doktor rikal, ze se mu vraci funkce. Dokonce pani primarka rekla,ze kdyz se to priteli podari, tak z Kladrub muze jit o berlich ci jen o berli.Prosim vas, myslite, ze ma sanci opet chodit?? Kdyz se to takhle lepsi?? Predem diky za odpoved.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, šance na zlepšení, pokud se zlepšuje, jistě je. Tím spíše, že od úrazu je jen krátká doba. Přeji Vám i Vašemu příteli hodně štěstí. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: