Sance tehotenstvi

Dobry den, mela bych dotaz ohledne moznosti tehotenstvi. Mela jsem nechraneny pohlavni styk, pritel se ale neuspokojil, ale i tak mam spatny pocit moznosti tehotenstvi. Dva dny na to jsem onemocnela anginou..bolesti bricha horecky atd.. byla mi nasazena antibiotika. za dalsi dva dny se mi dostavila menstruace kterou jsem mela dostat az za 10 dni, tudiz jsem byla sokovana a nevim jak si to vysvetlit..menstruace probiha normalne mam ji jiz ted tretim dnem ale divne je ze me neboli bricho ani nemam napeti v prsou jako pokazde.. Nevim jak si to vysvetlit.. Jen doufam ze tehotenstvi je v tomto pripade opravdu nemozne. Predem dekuji za odpoved

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě se nejedná o menses, ale o nepravidelné krvácení, může to být hormonální porucha, graviditu si můžete vyloučit gravitestem, který je positivní již 5-6 dne po případné koncepci, bylo by vhodné gynekologické vyšetření k objasnění příčiny. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x