Sarapis

Dobrý den,je pravda že SARAPIS může po několika měsíčním užívání podpořit otěhotnění??Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bohužel nemám osobní zkušenosti s tímto přípravkem. Některé ženy uvádějí, že se jim po vysazení hormonální antikoncepce a následném užívání Sarapisu zpravidelnila menstruace, a některé že otěhotněly. Otázka ovšem je, zda by k úpravě menstruace a otěhotnění nedošlo spontánně i bez Sarapisu. Seriózní vědecké studie na toto téma zatím bohužel chybějí.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: