Sarkodióza

Dobrý den, mám dotaz k sarkodióze druhého stupně - postižení plic, mizních uzlin, je u tohoto pacienta nebezpečné létat? Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestliže myslíte sportovní létání, záleží na rozhodnutí lékaře, jehož vyšetření je vstupně nutné. Z klasické letecké dopravy toto onemocnění pacienta nevylučuje. Samozřejmě je vhodná konzultace s ošetřujícím lékařem, který zná kompletní anamnézu pacienta.

MUDr. Miroslava Frčková
MUDr. Miroslava Frčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: