Sarkoidoza

Dobrý den, mám autoimunitní onemocnění sarkoidozu, beru metotrexát 10 mg jednou týdně. Mohu užívat volně prodejné přípravky, které posilují imunitu a které lidé při chemoterapii užívají?Děkuji. Mirka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, není to vhodné, posilujete tím imunitu, kterou máte aktivovanou (podklad autoimunity), viz tento odkaz: http://www.lupusinky.estranky.cz/clanky/nejcastejsi-otazky-a-odpovedi/proc-se-u-sle-nesmi-leky-na-podporu-a-upravu-imunity_ . Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Fibroskopie
Články: Fibroskopie
Je vyšetřovací metoda...
Kožní onemocnění v těhotenství
Články: Kožní onemocnění v těhotenství
Těhotenstvím podmíněné...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Články: Plísňové onemocnění nehtů – nejen vada na kráse
Nehty postižené plísněmi...
Otřes mozku
Články: Otřes mozku
Otřes mozku, neboli komoce...
Hormonální antikoncepce jako 100% ochrana před početím? NIKDY!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x