Savo proti plísni ve 30tt

Dobrý den, chtěla bych se zeptat mažel nastříkal savo proti plísni v ložnici poté jsem důkladně větrala a večer jsme šli spát. chci se zeptat namůže to mít nějaký neg. vliv na plod ve 30tt děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, rozhodně ne, neobávejte se. Ve 30.týdnu je všecho v miminku "hotovo", ublížit mu to opravdu nemůže, obzvlášt, pokud jste vyvětrali a byli opatrní. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: