Sayana

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda je možné otěhotnění po vysazení injekce sayana,bez toho,aby se dostavila menstruace.Děkuji Nováková

Odpověď odborníka:

Ano, možné to je.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
SAYANA | Od: Zdeňka | 12.1.2014 21:10
Dobrý den, po jak dlouhé době je možné zase otěhotnět, když jsem 2 roky brala antikoncepci sayana??? Dostala jsem to hned po 2 měsících od poslední injekce a teď to mám po 31 dnech každý měsíc. Jsem teď 8mesíců po skončení. Lékař říkal že to právě může být i rok, sestra zase že pokud to nedostanu nebude to asi možné. Máte někdo zkušenosti. První dcera jsem nám povedla hned a teď nějak nikde nic? Děkuji za odpověď
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Zánět vedlejších nosních dutin často provází sezónní alergickou rýmu
I při bezezbytkové dietě lze vykouzlit pestrý jídelníček
Články: I při bezezbytkové dietě lze vykouzlit pestrý jídelníček
V rámci léčby některých...
Vyšetření demence
Články: Vyšetření demence
Vyšetření demence je soubor...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Články: Jste těhotná? Pozor na křečové žíly!
Mnoho žen se s nimi setká...
STD - sexuálně přenosné nemoci
Články: STD - sexuálně přenosné nemoci
Sexuálně přenosné nemoci se...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: