Sayana a účinnost

Dobrý den mám takový dotaz, ještě předtím než jsem přešla na Sayanu, tak jsem v jednom cyklu zapomněla vzít tabletku Daylette v 3. týdnu užívání. Proto jsem postupovala podle návodu, udělala pauzu a začala brát další plato, během tohoto druhého plata jsem přibližně v půlce cyklu den dva špinila a tak jsem na toto platíčko navázala dalším bez pauzy. Když jsem dobrala to třetí plato, tak den po vzetí poslední aktivní tablety mi byla aplikována Sayana. Jsem chráněna už od podání Sayany nebo to, že jsem tehdy udělala chybu v užívání Daylette mohlo nějak posunout cyklus a nejsem plně chráněna? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jste chráněná plně. Jen bych osobně mladé ženě nedoručila tuto antikoncepci. Návrat ovulačních cyklů ,může být až 1,5roku po poslední injekci.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x