Schizofrenie

Zdravím jen se chci ujistit jestli je normální u schizofrenie koktání,šišlání a vzpomenout si na slova?

Odpověď odborníka:

Dobrý den Petře, příznaky, které uvádíte se u schizofrenie vyskytnout mohou, ale je otázka, zda jsou projevem nemoci nebo způsobeny psychofarmakologickou léčbou. Doporučuji Vám kontaktovat Vašeho ambulantního psychiatra, aby Vám řekl svůj názor, případně jak jej řešit. Děkuji za Váš dotaz a přeji hezký den.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: