Schizofrenie

dobry den bral sem 3roky pervitin a v te dobe se u me rozjelo nerealne veci jako že me sleduje rodina ,a že sem neco udelal a nevim o tom atd atd tak sem prestal brat drogy a všechno bylo super pribral sem z 55 kg na 67kg a začal chodit mezi normalni lidi a bylo to super už sem myslel že se to nevrati ale pak me ten stereotip omrzel a prišli deprese a z novu se to vratilo a už sem rok nebyl mezi lidma ,mam stoho fobie nic me nebavy zhubnul sem prijde me že se me ridnou kosti ,vlasy mam tak o 50procent ridči ,mam zvetšene prsny svaly ,bolesti zad ,a když jdu na zahradu na slunce tak zblednu .me už je dobre jen v noci.tak sem se chtel zeptat jestli to jsou klasicky problemy psychicky nemocnich lidi

Odpověď odborníka:

Pepo, dobrý den! Neřekl bych, že jste psychicky nemocný, řekl bych, že Vám pervitin dost zásadně zasáhnul do života a hlavně do mozku. Vyhledejte psychiatra, který zváří, zdali byste si aspoň dočasně nezasloužil nějaké léky. bylo by také vhodné, abyste si našel terapeuta a měl si tak s kým o tom všem povídat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: