Sedimentace před oěthotněním

Dobrý den, plánujeme s manželem dítě a já mám už druhý měsíc zvýšenou sedimentaci cca. 30, obvodní lékař to neřeší, protože oproti minulému měsíci hodnota klesla o 4. Mohla by mít zvýšená sedimentace případně vliv na zdraví dítěte, kdybych otěhotněla? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, samotná zvýšená sedimentace nám moc neřekne, je třeba případně doplnit další vyšetření se zaměřením podle příznaků, které se u pacienta objeví. Zvýšená sedimentace může být u mnoha a mnoha stavů, jejichž závažnost se může lišit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: