Sedmidenní pauza

Dobrý den, brala jsem dvě platíčka antikoncepce po sobě a poté měla sedmidenní pauzu a v ní měla sex. Pokud jsem další plato začala brát jak jsem měla, je nějaká pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná?

Odpověď odborníka:

V tom případě není gravidita pravděpodobná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Patní ostruha
Články: Patní ostruha
Počet lidí sužovaných...
Chronická kopřivka a její příčiny
Články: Chronická kopřivka a její příčiny
O chronické kopřivce...
Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Články: Pět varovných příznaků mozkové mrtvice. Poznáte je?
Z bezvědomí vás vytrhne...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: