Šedý zákal-pooperační stav

Dobrý den, před 2 měsíci jsem byl na operaci šedého zákalu na klinice Gemini v Praze, laser neb yl použit, doplatek činil 3,500,-. Zákrok proběhl bez komplikací. Zákal byl velmi pokročilý, měření muselo být provedeno sondou, před ním jsem měla na obou očích 3 dioptrie nyní 0,25. bohužel od Zákroku trpím bolestmi hlavy, oko silně slzí, denní světlo a rychlé pohyby jsou oku velmi nepříjemné, ostré světlo(často řídím v noci) se téměř nedá snést, oko je také stále citlivé na dotyk. Oko je na pohled bez otoku a zarudnutí.Nyní užívám dexametazol, ale není ani málé zlepšení. Zákrok na druhém oku jsem zrušil. Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím jak zní otázka, ale pokud jde o přetrvávají obtíže, které udáváte, tak byste měl navštívit Vašeho očního lékaře a po vyšetření toto konzultovat s ním. Příčin Vašich obtíží může být jistě mnoho a není účelné je zde vyjmenovávat. Přeji hezký den.

prim. MUDr. Radan Zugar
prim. MUDr. Radan Zugar

Specializace: Oční lékařství
Pracoviště: Oční centrum Praha, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: