Seknutý prst

Včera jsem při nehodě přišel o část prstu pod nehtem, viz. přiložený obrázek. Lékař mi dal antibiotika a prst zavázal. Chtěl bych se zeptat, zda mi nehet časem znovu vyroste, nebo zda budu mít znatelné následky. Jelikož se momentálně nacházím v zahraničí, tak jsem ne vše lékaři rozuměl, proto se ptám Vás. Ještě mě napadá, zda by mi pomohla plastická chirurgie, ale v mém případě nejdříve za půl roku. Předem moc děkuji.

Odpověď odborníka:

Určitě doroste a plastickou chirurgii nebudete potřebovat.
S pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: