Selhání ankoncepce

Dobrý den . Chtěla bych se zeptat...Má neteř čtyři roky užíva hor.ankoncepci . nyní se jí nedostavila pravidelná menstruace a proto si udělala opakovaně těhotenský test , který vyšel pozitivně. Je takovéto otěhotnění nebezpečné pro plod. Jaká jsou rizika pro miminko. Bude vše v pořádku??? Děkuji za odpověď .Horac.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít strach. Žádná, ani hormonální antikoncepce totiž není stoprocentní. Co se vývoje plodu týče, nehrozí vůbec žádné nebezpečí. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: