Selhání antikoncepce

Dobrý večer, chtěla bych se zeptat. 5.2. jsem si vzala pilulku v 19 hodin a ráno 6.2. kolem 3tí hodiny jsem zvracela. (Tedy po 8 hodinách) S přítelem jsme měli styk 15.2. Mezi tím jsem pilulky brala pravidelně. Je možnost, že by byla snížena účinnost antikoncepce. Děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den,pokud jste nezvracela do tří hodin po užití pililky, nemusíte mít strach.pokud máte obavy , použijte i barierovou antikoncepci (kondom).

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: