Selhani antikoncepce

Dobry den, jiz nekolik mesicu uzivam hormonalni antikoncepci Cilest. Chtela bych se Vas zeptat, jaka je pravdepodobnost otehotneni, jestlize jsem zapomnela uzit pravni tabletu. Hned druhy den, co jsem to zjistila,jsem uzila tablety dve, ale az po 24hod. V predchozich sedmi dnech jsem mela nechraneny pohlavni styk. Ocekavam Vasi odpoved. Sona.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud chyba v braní antikoncepce vznikla až po pohlavním styku, zůstává zde pravděpodobnost otěhotnění standartní, jako při bezchybném užívání tedy něco pod 3%.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: