Selhání antikoncepce

Dobrý den, měla bych na Vás dotaz ohledně selhání antikoncepce po průjmu. Včera 28.9. jsem měla průjem po 13 hodinách ode vzetí antikoncepce (jsem v 1.týdnu užívání antikoncepce Chloe) a dnes po 4 hodinách ode vzetí antikoncepce jsem měla jednorázový průjem opět. Měla bych se chránit i jinak? popřípadě jak dlouho?A nebo byl prášek již vstřebán? děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedna řidší stolice denně neznamená, že máte průjem. Pokud je to právě tak, není nutná antikoncepční ochrana navíc.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
I na zánět průdušek platí homeopatika
Články: I na zánět průdušek platí homeopatika
Záněty průdušek a kašel...
Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Články: Rakovina hrozí téměř každému, která je nejhorší?
Jenom v Evropě se každý rok...
Dejte si pozor na mango. Může vyvolat alergii
Články: Dejte si pozor na mango. Může vyvolat alergii
Výlety do exotických zemí...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Lupénka a psychika: léčit se musí tělo i duše
Články: Lupénka a psychika: léčit se musí tělo i duše
Lupénka neboli psoriáza je...
Zánět, nebo mechanické poškození? Rozpoznejte příčinu bolesti zad
Bronchitida (zánět průdušek)
Články: Bronchitida (zánět průdušek)
Pod pojmem bronchitida se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: