Selhání antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. S přítelem jsme spolu spali denně, ale jeden den jsem si zapomněla vzít prášek(Belara) včas a vzala si ho až po 9hodinách. Po 10 dnech od toho mě při sexu bodalo v podbříšku a po něm jsem i slabě krvácela. Teď je to od toho kdy jsem si vzala prášek později 15dnů, podbříšek mě furt bolí, s přítelem teď nespím od doby co sem po sexu krvácela, a kolikrát je mi i na zvracení, pobolívá mě hlava a mám větší chutě na sladký než kdy jindy. Mohla bych být těhotná? Nebo to mám v hlavě jenom v sugerovaný a je to nějáký zánět? Na gynekologii jsem objednaná až na 22. protože bych měla do 3dnů dostat měsíčky a na jindy sem se objednat nemohla. Slyšela sem že když se bere antikoncepce tak i přes to že bych byla těhotná měsíčky dostanu, ale slabší je to pravda? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Když bylo zpoždění jen 9 hodin o graviditu by se jednat nemělo,psychika umí udělat své,můžete si pro jistotu udělat gravitest,ale jinak se snažte v klidu vyčkat ještě ty 3 dny,menses by se s největší pravděpodobností měla dostavit, při graviditě se menses nedostaví. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: