Selhání bariérové antikoncepce

Dobrý večer , s přítelem nám selhala bariérová antikoncepce , z toho důvodu jsem si ještě ten den koupila antikoncepci ,,po sexu,, 2 pilulky , menstruaci jsem měla dostat až za dva týdny , ale dostavila se už teď , chtěla jsem se zeptat jestli je takový posun periody normální , v příbaloví informací bylo jen že to může mírně ovlivnit periodu , ale myslím že dva týdny je docela velký rozdíl . Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Po použití after morning pill je nepravidelné krvácení velmi časté. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: