Septoplastika

Jsem objednaná k septoplastice a ráda bych se Vás zeptala, jestli bych měla k tomuto zákroku vysazovat antikoncepci. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Toto by Vám spíš měl říci Váš operatér....mě to osobně jako chirurgovi nevadí, správný postup je vysazení HAK 3 měsíce před každým chirurgickým výkonem, jedině tak je správný postup ke snížení rizika trombembolické choroby.....vážně doporučuji tento dotaz vznést k Vašemu operatérovi...
S přáním pěkného dne.....
Lukáš Frajer

MUDr. Lukáš Frajer
MUDr. Lukáš Frajer

Specializace: Plastická chirurgie
Pracoviště: Klinika plastické estetické chirurgie Perfect Clinic

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěž o krém BELOBAZA®


 celý článek

x