Septoplastika a tvar nosu

Dobrý den, Asi v patnácti letech mě napadla osoba, kopnula mě do nosu. Bohužel jsem nevyhledal lékařskou pomoc, teď jsem objednán na septoplastiku a zpevnění špičky nosu částí chrupavky. Úraz způsobil změnu tvaru nosu, bude při operaci nos upraven i z estetického hlediska?

Odpověď odborníka:

Vážený pane Jakube, doporučuji Vám domluvit se na možnostech septoplastiky s Vaším operatérem. Nikdo jiný Vám výsledek operace spolehlivěji nemůže předpovědět. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: