Seretide 25/50

Dobrý den, mé 4 leté drceři včera diagnostikovali astma. CCa od listopadu jakoby pokašlává,jako když jí vadí hlen,který se jí někdy daří vykašlat. Dostala i léky na rozšíření průdušek a to jsme zznamenali zlepšení. Dcera nemá příznaky astmatika,žádná dušnost,kašel natož záchvaty kašle. Na základě toho,že se jí nedařilo fouknout v ordinaci alergologie do trubičky p.doktorka diagnostikovala astma a dostali jsme Seretide 25/50 inhaler . Chci se zeptat,zda tento lék neastmatikovi může ublížit. Děkuji Vozárová

Odpověď odborníka:

Obtíže , které vaše dcera má, jsou pro astma typické, i když nebyla provedena spirometrie. Léky uškodit nemohou, pokud dojde postupně ke zlepšení, pak je jistě možnost jejich vysazení.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: