Serozní cystadenom v.s. hlavy pankreatu

Dobrý den,nádor je velký 3 cm,potíže mám občas,zaháním je deganem,dietou..měla jsem před operací,kdy mě měl být odňat žlučník,dvanácterník,půlka žaludku a část slinivky.Pár dní před zákrokem ze strany lékaře nastala změna.Ptám se,není lepší ho vyndat teď,než čekat až bude větší a já starší -na operaci?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, toto bohužel bez bližší znalosti vašich nálezů a zdravotního stavu nedokážu posoudit, nevím, jak jistá je diagnóza cystadenomu, jaká zobrazovací vyšetření byla provedena, zda proběhla biopsie a s jakým výsledkem. Musí tedy rozhodnout lékař, který vás léčí a který zná všechny okolnosti, na základě kterých se rozhoduje o léčbě.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: