Sertivan 50mg

Dobry den, jiz 1 rok uzivam sertivan 50mg, snasim jej dobre. Mam dotaz, zda je bezpecne dlouhodobe uzivani, tj 1 rok a vice a zda by nebylo lepsi jej postupne vysadit, samozrejme s ohledem na aktualni zdravotni stav. Prosim o detailnejsi odpoved, nikoliv odpoved typu poradte se se svym lekarem :-) moc dekuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, lék, který užíváte je zcela bezpečný, tj.můžete jej užívat dlouhodobě, pokud to Váš stav vyžaduje. Pokud se cíítte dobře a máte pocit, že to zvládnete bez něho, můžete společně se svým psychiatrem jej pomalu snižovat a ž jej zcela vysadíte. Ale je třeba, abyste chodil častěji na kontroly ke svému psychiatrovi a každou změnu ve Vašem zdravotním stavu mu sdělil. Vždy je lepší se vrátit k léku, který již v minulosti fungova než abyste trpěl. Držím palce a přeji hezký den, Kolacíová.

MUDr. Šárka Kolacíová
MUDr. Šárka Kolacíová

Specializace: Psychiatrie
Pracoviště: TH Klinika, Clinterap

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: