Sex

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat zda hormonální antikoncepce může mít vliv na libido? Poslední půlrok nějak nemám chuť na sex a zajímaly by mne příčiny, které k tomu mohou vést.

Odpověď odborníka:

Antibiotika mohou mít vliv na libido,v některých případech pomůže změna preparátu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: