Sex

Dobry den.Posledni dobou (asi mesic) vlivem stresu beru denne 2-3 oxazepamy.Od te doby mam slaby orgazmus a dosahuji ho po delsi dobe.Je mozne,ze je to timto lekem?Ze doslo k nejakemu snizeni citlivosti?A kdyz ho prestanu brat tak se to vrati k normalu.Drive mi neco podobneho delaly leky na tlak,ale po jejich zmene to bylo lepsi.A nebo jestli to nezacal delat kapidin,ktery beru 2 mesice.Ale problem zacal pred mesicem.Dekuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jakékoliv užívání psychofarmak může ovlivnit erekci i ejakulaci u muže. Pokud užíváte léky pouze přechodně, je pravděpodobné, že po jejich vysazení se vše upraví.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x