Sex

Dobry den, potrebovala bych pomoct je mi15 a v utery jsem mela prvni styk, ale bych bez ochrany. A protoze neuzivam ani antikoncepci, bojim se ze to bude mit nasledky. Pritel se neudelal do me, vyndal ho a jeste chvilku trvalo nez se udelal. Ale prece jenom mohlo vytect neco pred(o tom jsem cetka ce nejsou tak zcela spermie) a tak se chci zeptat jestli zajit na gynekologii nebo pockat na dostavenou menstruaci, kterou mam za 12 dni. Dekuji za odpoved.

Odpověď odborníka:

Navštivte gynekologa. Kvůli gravitestu. Cca ihned, vzhledem k tomu,že odpovídám později, než jste čekala. A zároveň proto, že souložit bez antikoncepce je hloupost, ve Vaší generaci trestuhodná nezodpovědnost. Kvůli umělému přerušení těhotenství byste musela na gynekologii stejně, navíc by to bylo i pro Vás náročnější a dražší. S pozdravem Dr. Borovanský

MUDr. Vladislav Borovanský
MUDr. Vladislav Borovanský

Specializace: Psychiatrie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: