Sex

Asi cca 2 týdny jsem měla sex se svým přítelem s ochrannou a ani neměl orgasmus, ale nedostala jsem menstruaci je to už tak týden a místo toho mám silnější výtok, který není nijak zapáchající ani nic podobného... není možné z toho vyloučit těhotenství že ne ?

Odpověď odborníka:

Karolíno, žádná antikoncepční metoda není 100%, takže je teoreticky možné, že byste mohla být těhotná, proto Vám doporučuji zakoupit v lékárně těhotenský test, můžete ho zkusit provést z ranní moči. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: