Sex

Před 2 roky jsem měl pohlavní sex s rizikovou partnerkou kde mi praskl kondom. Nechal jsem se otestovat na HIV 1,2 po 2 měsících a pak ještě po roce, ale nebyl to oficiální test, ale test na jedné mikrobiologii u známé.Test byl vždy negativní. Po dvou letech se mi začali projevovat příznaky jako při nakažení HIV, bolest v krku, bolest na hrudi a zádech, problémy s dýcháním, vyrážka a různě po těle nevysvětlitelné boláky a na penisu jakýsi vřed.Horečku jsem zatím neměl. Může to být také známka HIV? Je možné že se při tomto testování spletli?

Odpověď odborníka:

Test sera mohl být negativní a přesto se o onemocnění může jednat,což dle Vámi popsaných příznaků se jeví pravděpodobné- neoddalujte návštěvu lékaře-buď kožn ího nebo urologa

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Hypofunkce štítné žlázy
Články: Hypofunkce štítné žlázy
Hypofunkce štítné žlázy...
Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Články: Mravenčení končetin – pouze nepříjemný příznak?
Brnění je nepříjemný pocit...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Články: Užíváte antikoncepci? Nekuřte!
Neumíte si představit ranní...
Chronická kopřivka a její příčiny
Články: Chronická kopřivka a její příčiny
O chronické kopřivce...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: