Sex

Dá se protržení panenské blány přičíst užívání tampónů, sportu nebo jiné cestě kromě sexu či masturbace? Po případě pozná gynekolog že už došlo přímo k pohlavnímu styku? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tampony perforaci nezpůsobí,rovněž tak sport.Krom sex.staku může k perforaci dojít jen poraněním(pád na předmět jako např.kolík nebo zranění při masturbaci).

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: