Sex

Jmenuji se Filip a je mi 17 let před 2 týdny 1.8.2016 jsem se ptal jestli sem gay nebo ne hodně věcí se od té doby změnilo už jsem si přiznal že gay nejsem ale občas mě ta myšlenka zase popadne když sem třeba viděl kluka který vypadal vzhledově dobře tak mi ta myšlenka zase přišla a ani mě to nevzrušilo vzrušilo fakt netuším. Zajímavé je to že jsem si zapoměl párkrát vzít Antidepresiva beru Itekam 10mg a najednou to pominulo protože, jsem viděl dívku a hrozně mě to vzrušilo a při pomyšlení že bych s ní měl sex tak se mi hned stopořil a už sem nic neřešil teď od 9 srpna sem je zase začal brát ty Antidepresiva a měl sem zase sníženou sexualni touhu a zase sem opět řešil jestli sem gay nebo, je pravda že sem takový že mě rozhodí každá blbost co vidim nebo si usmyslim.Před pár dny jsem měl sex s holkou a hrozně jsem se na to těšil ale jak sem byl ovlivněn těmi práškami tak sem jí potkal a nebyl sem až zas tak nadržený pak sme jeli domu a mělo jít na věc a ihned sem byl hrozně vzrušen tak sem s ní měl sex sex s ní byl báječný ale dlouho mi to trvalo než se udělám asi tak 20-30 min to u mě nebývá zvykem sex s ní byl báječný ale nebylo to ono jako před tím než sem bral Antidepresiva tak sem z toho byl špatný a za tu noc sme měli sex tak 4 ráno zase a to už bylo zase lepší a když sem byl po tom sexu tak z ničeho nic sem si uvědomil že s tou hokou chci být a že mám o ni strasny zajem a šíleně mi u toho bušelo srdce. ale furt mě rušila ta otázka jestli sem gay nebo ne sex s mužem nevyhledávám a ani nemám zájem vyhledávám sex se ženou ale ted mam v hlavě guláš protože jak jsem asi pod těmi práškami tak to neni ještě ončo. A doplním že když jsem měl poprvé antidepresiva což byla Asentra 50 mg a bylo to pře 2 měsíci tak jsem byl hrozně nadržený a měl sem každý den erotické sny o holkách. Prosím vás co mám teď dělat ?

Odpověď odborníka:

Léčba antidepresivy ovlivňují sexuální touhu i schopnost erekce a to negativně,je to jeden z jejich nežádoucích vedlejších účinků.Všechny léky z této skupiny nemají tento účinek shodný,je i individuální reakce.Prokonzultujte toto s Vašim psychiatrem,aby pro vás mohl vybrat nejvhodnější lék.

MUDr. Marie Vaňačová
MUDr. Marie Vaňačová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Soukromá ordinace praktického lékaře pro dospělé, Tábor

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: