Sex

Měl bych dotaz. Pár dnů zpátky jsem se, nevím jak, ocitl v opilém stavu ocitl u prostitutky, se kterou jsem měl orální sex s kondomem a potom sex mezi její prsa, který byl nechráněný, ačkoliv kontakt byl pouze s prsy. Je teoreticky možné, že bych mohl od ní chytit nějakou nemoc? Vím, že to jsou asi časté otázky, ale hrozně si to vyčítám, jsem na sebe naštvaný, protože mám nádherný vztah s přítelkyni. A je mi jasné, že teď musím jen zatloukat a zatloukat...:-(

Odpověď odborníka:

Pravděpodobnost nákazy při takovém sexu je minimální. Dobře, že jste měl kondom. Pohlavní nemoc se přes kůži (prsa partnerky) nepřenáší. Pro jistotu chraňte svoji partnerku, užijte kondom po dobu 6 týdnů. S pozdravem Dr.Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Gastroskopie
Články: Gastroskopie
Gastroskopie nebo jinak...
Artritida a pásový opar – spojení skrze léky
Články: Artritida a pásový opar – spojení skrze léky
Zvyšují preparáty léčící...
I muži mají svoje dny aneb Jak udržet testosteron pod kontrolou.
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Cukrovka krade chuť k milování. Jak touhu vrátit zpět?
Předoperační vyšetření
Články: Předoperační vyšetření
Předoperační vyšetření je...
Mimoděložní těhotenství - noční můra každé ženy
Články: Mimoděložní těhotenství - noční můra každé ženy
Mimoděložní těhotenství je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x