Sex

Měl jsem anal v privatu bez gumky až do konce vystřik do zadečku co mi tet hrozi?Dik za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, hrozí Vám pohlavně přenosní nemoci (kapavka, syfilis, AIDS, žloutenka B, žloutenka C apod.). Doporučuji nechat se s odstupem asi dvou týdnů nechat prohlédnout u lékaře nebo na pracovišti, kde se těmto problémy zabývají.

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: