Sex

sex Měl jsem anal v privatu bez gumky až do konce vystřik do zadečku co mi tet hrozi?Dik za odpověd. Odpověď odborníka: Dobrý den, hrozí Vám pohlavně přenosní nemoci (kapavka, syfilis, AIDS, žloutenka B, žloutenka C apod.). Doporučuji nechat se s odstupem asi dvou týdnů nechat prohlédnout u lékaře nebo na pracovišti, kde se těmto problémy zabývají. Prosim jakeho lekaře mám kontaktovat?Jde to anonymně?Proč navštěva lekaře až za 2 tydny moc to nechapu.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po 2 týdnech se již rozvíjejí příznaky nemoci a hlavně jde pohlavní nemoci zjistit v krvi (vyšetřují se protilátky), do té doby je to obtížné. Anonymně o nepůjde (pokud byste si vše nechtěl platit sám, potom jistě ano), ale kožní lékař (dermatovenerolog- specializace se tímto zabývající) v jiném městě jistě nebude mít kontakty na vaše okolí. Doporučuji stránky www.sexualne.cz .Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: