Sex

Dobrý den, nedávno jsem měla první sex s přítelem. Jelikož jsem dostala strach že se něco pokazilo tak jsem si po internetu vyhledala pár příznaku otěhotnění, je tam třeba pocit nafouknutí, větry nebo návaly. Antikoncepci neberu. Chci se jen zeptat jestli je pravděpodobné že jsem těhotná ?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, po sexu bez užití antikoncepce je samozřejmě vždy možnost otěhotnění. Zakupte si tedy těhotenský test.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: