Sex

Dobrý den, ještě bych se vás chtěl zeptat, jestli stažení předkožky může bez obřízky bránit při sexu a jestli můžu s tímhle problémem jít za svým doktorem, nebo musím vyhledat specialistu na tento obor? Děkuji :)

Odpověď odborníka:

Sexu bránit nemusí, předkožka by však měla být zcela přetažitelná. Nejlepší postup je navštívit nejdříve praktika a odtud k urologovi.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: