Sex

Dobrý den byl jsem v privátu a měl jsem sex s lehkou holkou orální sex i dvou hodinová soulož proběhla s ochranou jenže líbání a společné dráždění jazyk o jazyk nikoliv mám obavy že dostanu aids, protože vím že takové holky mají stovky mužů jde o to že vůbec nemůžu spát mám strach že s toho jazyka na jazyk dostanu pohlavní nemoc rozhodl jsem se pro privát, protože jsem to chtěl zkusit neměl jsem totiž ve svých 35 letech sex nikdy až ted děkuji za vaši odpověd

Odpověď odborníka:

Teoreticky jistě k nákaze dojít může, ale domnívám se, že nemusíte hned propadat panice. pro váš klid doporučuji s odstupem několika týdnů provést preventivně vyšetření krve.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Člověk, který prodělal žloutenku, (ne)může darovat krev
Články: Člověk, který prodělal žloutenku, (ne)může darovat krev
Daruj krev, daruješ život...
Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Články: Záněty močových cest: zadáno pro ženy
Zánět močových cest je...
Bylinné čaje zklidní váš spánek
Články: Bylinné čaje zklidní váš spánek
Chcete spát zdravěji...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Střeva
Články: Střeva
Starověký lékař Galén...
Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Články: Užíváte warfarin? Pozor na to, co jíte!
Pacientů léčených...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x