Sex

Dobry den, mel jsem s novou pritelkyni 2x nevydareny sex, tak jsem si zasel k urologovi, protoze se mi zdalo, ze nemam erekci dost pevnou jak uz rano tak pri masturbaci. Udelal mi prohlidku penisu a varlat, vse bylo v poradku, dale pak jeste z krve testosteron a jeste na nejaky, ale uz nevim jak se jmenoval. Tak jsem a pritelkyni zkouseli sex znovu, ale erekce zase nebyla tak pevna a nedostal jsem se do pritelkyne. Tak jsem tam zasel znovu, urolog mi predepsal pripravek Spedra 1 tabletu pred sexem. S timto pripravkem to bylo vse v pohode a sex byl skvelej, jenze tabletky byly jen 2. A ted jsem na stejny urovni jako predtim opet nemam dost pevnou erekci abych se do pritelkyne dostal. Uz vazne nevim co s tim. Jsem rocnik 1996.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, děkujeme za Váš e-mail. Bude třeba zjistit příčiny Vašich potíží. U mužů kolem 50. roku jsou nejčastěji příčiny poruchy erekce cévní, hormonální a potíže s prostatou. Účinná léčba je možná na základě diagnostiky provedené při odborném vyšetření. Léky typu Spedra (Viagra, Sildenafil. Cialis atd.) mají jen dočasný účinek. Budete-li si přát objednat k vyšetření na naše pracoviště, můžete se telefonicky registrovat u sestry /asistentky lékaře na č. 606 616 491. S pozdravem MUDr. Vladimír Kubíček, CSc. primář Centrum andrologické péče www.androcare.cz

MUDr. Vladimír Kubíček, CSc.
MUDr. Vladimír Kubíček, CSc.

Specializace: Andrologie
Pracoviště: Centrum andrologické péče

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: