Sex a hiv

Dobrý den.Chtěla bych se zeptat.Před rokem jsem měla nechránění sex.Příznaky že bych byla HIV pozitní žádné.Byla jsem před týdnem na krevním obraze a sediamtaci a vše v pořádku.Chtěla bych se zeptat kdybych byla HIV pozitní jestli by testy ukázaly možnou nákazu?? Dále bych se chtěla zeptat jaká je možnost přenosu z ženy na muže při sexu.Děkuji

Odpověď odborníka:

V krevním obraze by se asi projevila pokročilejší stadia onemocnění HIV, rozhodně jediný přesný důkaz je vyšetření protilátek. Riziko přenosu ze ženy na muže je o něco menší než naopak, ale samozřejmě existuje.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x