Sex bez kondomu

Dobrý den, s přítelem se chystáme k našemu prvnímu sexu. Nechci ve své situaci riskovat otěhotnění, proto si nechám předepsat HA, nicméně jsem se dočetla o rizicích virů HPV. Přítel ještě styk nikdy s nikým neměl (v tomto ohledu jsem si jistá, že mu mohu věřit), neměl by se tak od nikoho nakazit. Nakolik je rizikové mít styk v takové situaci bez kondomu? Pokud budu docházet na pravidelné stěry, hrozí mi i tak do budoucna nějaké nebezpečí? (rakovina atp.) Děkuji a přeji hezký den. Sandra

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud takhle intenzivně přemýšlíte co je pro Vás nejlepší, tak statistická rizika nejsou na místě. prostě pravidelně k sexu používejte kondom. ochrání i proti závažnějším infekcím, a nemusíte přemýšlet zda se váš partner neinfikoval jiným způsobem...

MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA
MUDr. Jiří Chaloupecký, MBA

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Medic Centre s.r.o.,
Gynekologicko porodnická klinika 1. LF UK a Nemocnice Na Bulovce

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x